Velká premiéra na veletrhu FOR GASTRO & HOTEL PDF Tisk Email
Úterý, 11 Červenec 2017 17:16

V Letňanech proběhne největší odborný kongres v Česku! Sedmý mezinárodní veletrh hotelového zařízení a gastronomie FOR GASTRO & HOTEL přinese letos v říjnu zásadní novinku. Součástí programu bude odborný kongres pro profesionály z oblasti pohostinství, který přivítá nejvýznamnější osobnosti segmentu HoReCa z ČR i zahraničí.

 

  Program ve dnech 5. a 6. října představí řadu přednášek na aktuální témata, workshopy, ale i luxusní barmanskou a kuchařskou show.

Oblast pohostinství patří mezi nejnáročnější podnikatelské obory vůbec. Uspět v něm vyžaduje nejen mravenčí a poctivou práci, ale také neustálé zdokonalování se a následování trendů. Proto jsme se v rámci veletrhu FOR GASTRO & HOTEL rozhodli uspořádat pro profesionály ze segmentu HoReCa odborný kongres s hlavním tématem Chytré pohostinství, který nemá počtem hostů a programem připraveným ve spolupráci s největšími odborníky u nás i v zahraničí konkurenci,“ řekl generální ředitel pořadatelské společnosti ABF, a.s. Tomáš Kotrč.

Premiérový kongres startuje ve čtvrtek 5. října slavnostním galavečerem, jehož moderování se ujme herečka Markéta Hrubešová. Během něj se uskuteční vyhlášení prestižní soutěže Kuchař roku ČR 2017/2018, kterou pořádá Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Hosté se mohou těšit i na zajímavou přednášku hokejového kouče a psychologa Mariána Jelínka o motivaci a úspěchu ve sportu a v podnikání.

Pátek 6. října přinese hostům celodenní program nabitý odbornými přednáškami, vášnivými debatami a případovými studiemi, ale také ukázkami práce hvězdných jmen v jedinečné kuchařské a barmanské show. Ranní program odstartuje blok přednášek na téma Chytré koncepty vítězí, v nichž se o svoje zkušenosti podělí Miroslav Bukva z Clarion Congress Hotel Prague a Roman Vaněk z Pražského kulinářského institutu. Dopoledne se hosté kongresu mohou připojit k panelové debatě na aktuální téma narovnání podmínek na trhu HoReCa, kterou bude moderovat prezident Asociace hotelů a restaurací ČR Václav Stárek.

Proč je víno v restauraci chytrá volba odhalí případová studie určená všem profesionálům, kteří hledají nové cesty pro zvýšení tržeb podniku. Následovat bude výjimečná kuchařská show se zahraniční kuchařskou hvězdou. Cenné informace o revolučních změnách a inovacích ve světě kávy přinese případová studie Coffee 4.0. Kongresový program pak uzavře exkluzivní barmanská show s ochutnávkou nazvaná Perfect serve nápojů: zážitek pro vaše hosty, která proběhne pod taktovkou Tomáše Kučery z Barlife.

Galavečera a odborného kongresu FOR GASTRO & HOTEL se mohou zúčastnit pouze podnikatelé z oblasti pohostinství, kteří se zaregistrují na portálu kongresforgastro.cz. Kapacita míst je omezena.

Aktualizováno Úterý, 11 Červenec 2017 17:20
 

Reklama

Banner