Žehlení nemusí být jen rutinní a neoblíbená domácí činnost. Může se stát tou pověstnou třešničkou na dortu ve vašem receptu na dokonalý vzhled všech členů rodiny. Vžijte se do pocitu, když si na sebe obléknete dokonale vyžehlené oblečení, které vypadá, jako z prvotřídního butiku. Je to jako kouzlo, které vás obalí a dodá vám hvězdné sebevědomí.

Udělejte z nudné povinnosti příjemný zážitek

Současné moderní žehličky, díky své špičkové technologii napomáhají tomu, že žehlení se může stát příjemnou součástí vaší denní rutiny, pokud zvolíte právě ten správný nástroj.

Napařovací žehlička Sencor SSI 8310GD (cena: 999 Kč) se vyznačuje keramickou žehlící deskou, která poskytuje vynikající klouzavost a rovnoměrné rozložení tepla. S výkonem 3200 W je tato žehlička koncipována pro rychlé a efektivní žehlení. Parní systém zajišťuje napařování se sílou páry až 45 g/min. Díky tomu snadno zvládnete vyžehlit perfektně a rychle každý kousek svého šatníku. S režimem parního impulzu si rychle a jednoduše upravíte své oblečení na ramínku nebo perfektně vyžehlíte visící závěsy. Zajímavá je funkce Drip-Stop, která zamezí úniku kapek vody na textil a tvorbě skvrn.

Parní generátor Sencor SSI 0910RS (cena: 1 999 Kč) nabízí velký výkon a dlouhou životnost. Za neuvěřitelných 35 vteřin je parní stanice připravena k žehlení. Parní náraz až 410 g/min je ideální pro vysoce účinné žehlení. Funkce Anti-Drip zamezí nežádoucím skvrnkám od kapek. Velmi odolná keramická žehlící plocha rovnoměrně rozvádí teplo a je odolná proti mechanickému poškození. Díky vertikálnímu napařování se můžete postarat i o šaty pověšené na ramínku bez toho, aby se dostaly do kontaktu s žehlící plochou.

Napařovač oděvů Sencor SSI 0870GD (cena: 1 199 Kč) je koncipován pro rychlé a efektivní žehlení. Funkce vertikálního napařování je vhodná zejména pro žehlení zavěšených kousků oblečení. Parní ráz 20 g/min zajišťuje snadné a rychlé odstranění i toho nejodolnějšího pomačkání. Součástí balení je též nástavec na kartáč na silné tkaniny a podložka odolná proti teplu.

Každý z těchto pomocníků nabízí unikátní vlastnosti, které se přizpůsobí různým potřebám. Stejně jako unikátní kombinaci špičkových technologií a designu, které promění běžné žehlení v příjemnou činnost. Vaše žehlení se tak stane zážitkem, na který se budete těšit. A výsledky budou stát za to. 

Značka spotřební elektroniky SENCOR byla založena v roce 1969 v Japonsku, v devadesátých letech 20. století se pak stala firmou evropskou. SENCOR je řízen z Evropy, své produkty vyrábí v Asii i v evropských zemích. Mezi hlavní přednosti SENCOR patří atraktivní design výrobků; široký sortiment pro každou domácnost a její potřeby; inovace a zpřístupnění moderních technologií a funkcí, za které zákazník neutratí víc, než je nutné. 

www.sencor.cz