Na oslavu krásného života a úspěchu se rozhodla zakladatelka věnovat svou energii těm, kteří ji potřebují nejvíce. Po letech pomoci ženám s vážnými nemocemi, kdy jim pomocí permanentního make-upu vracela pocit ženskosti, zakládá spolek „Pokoj v hlavě, i na hlavě“. Tento nový projekt, inspirovaný písničkou Anny Julie Slováčkové, která se stává jeho patronkou, má za cíl podporovat ženy s rakovinou a alopecií, a pomoci jim najít klid a krásu v těžkých životních situacích. 

Spolek je zaměřen hlavně na poskytování kvalitních paruk z pravých vlasů, které pomáhají ženám s rakovinou či alopecii se cítit krásnější a sebevědomější v jejích těžké životní situaci. Paruky jsou nedílným prvkem v procesu navrácení ženskosti a pocitu normálnosti pro ty, kteří přišli o své vlasy v nemoci. 

„Tento rok v době mých narozenin jsem si uvědomila, jak krásný život mám. Vím, že to není samozřejmost, a každý den za to děkuji a jsem nesmírně vděčná. Věřím, že pokud se někomu v životě daří, měl by svůj úspěch a štěstí předávat těm méně šťastným. Mnoho let pomáhám ženám s vážnými nemocemi tím, že jím nahrazují obočí permanentním make-upem. Snažím se jim tak pomoci, aby se cítily krásnější a ženštější v jejich složité životní situaci, jež rakovina či alopecie bezesporu jsou. Bohužel s těmito nemocemi velmi často přichází i ztráta vlasů a obočí “ prozradila zakladatelka spolku Klaudia Eis. 

„Dva roky jsem nosila v hlavě myšlenku založit spolek, který by pomáhal ženám a podporoval je v jejich těžkém životním období. Tato myšlenka se nyní stala skutečností. S radostí Vám představujeme nový spolek „Pokoj v hlavě, i na hlavě“ dodává Klaudia Eis. 

Název spolku „Pokoj v hlavě, i na hlavě“ perfektně souhlasí s naším přesvědčením a hodnotami. U nás převládá láska a porozumění. Hlavní inspirace pro název spolku, byla Aničky písnička Pokoj. 

Patronkou spolku je jedinečná Anna Julie Slováčková. Proč právě Anička? Jelikož je to neuvěřitelná žena, s obrovskou energií, dobrým srdcem a láskou na rozdávání. Anička již aktivně pomáhá s osvětou o rakovině pomocí sociálních sítí a zároveň podporuje lidi bojující s touto zákeřnou nemocí.

Vlastní slova Aničky to nádherně vystihují: „Když mě Klaudie oslovila, vůbec jsem neváhala a hned souhlasila. Chodila jsem k ní do té doby na tetování obočí, a tak hezky to mezi námi lidsky sedlo, že jsem věděla, že má Klaudie dost podobné hodnoty jako já. Když mi sdělila svoje nápady ohledně spolku, otevřel se nás zatím obrovský svět pomoci, kterou přes něj ostatním můžeme předat. Přes paruky, společné aktivity, pravidelné setkávání, nebo jiné aktivity. Moc se těším na všechny cesty, na které nás “Pokoj v hlavě” dovede. 

Cílem spolku je vytvořit komunitu, kde se ženy s rakovinou či alopecii budou cítit podporované a krásné nehledě výzvy, které je čekají. Společně jim můžeme dopřát více klidu do jejich života a pomoci jim najít jejich vnitřní a vnější krásu. 

Spolek „Pokoj v hlavě, i na hlavě“ nabízí možnost přispět na paruky pro své přátele nebo rodinné příslušníky, kteří trpí rakovinou či alopecií. Příspěvky lze zasílat na transparentní účet 888881188/5500, aby se zajistilo, že každý dar půjde přímo na podporu těch, kteří to potřebují nejvíce.

Zdroj a foto: https://klaudiaeishair.cz/https://pokojvhlaveinahlave.cz