Autorská dvojice Martin Šimek & Tereza Řípová se již po osmé vrací se svým úspěšným projektem Roztančené divadlo na prkna krásného Městského divadla Mladá Boleslav, kde se tento jedinečný projekt před osmi lety zrodil.

Pro letošní ročník si autoři a organizátoři připravili oproti klasickému konceptu souboje jednotlivých divadel malou obměnu. Během Finálového galavečera, který se uskuteční v sobotu 30. 11. 2024, se v pomyslném tanečním souboji totiž utkají známé moderátorské tváře. Jak je již tradicí, hudebně je bude doprovázet živá hudba kapely Gin in jam, kterou má pod taktovkou Jakub Žídek a letos se diváci mohou těšit na hudební hity osmdesátých let. Večerem budou v rolích moderátorů naopak provázet herci – Nela Boudová a Jan Řezníček, kteří se v minulosti projektu též tanečně účastnili. Výše zmiňovaná moderátorská dvojice také představila jednotlivé soutěžící na zahajovací Tiskové konferenci, která proběhla v pátek 20. 9. v pražské Café NONA. Na tiskové konferenci zazpívaly hity 80. let – bývalá mladoboleslavská vítězka, operní pěvkyně Monika Sommerová a bývalá účastnice Roztančeného divadla a letošní porotkyně Míša Tomešová. V porotě dále usednou: ředitelka MDMB Janeta Benešová, loňská vítězka Lucie Pernetová, tanečník Marek Dědík, ad.

Mladá Boleslav/Praha 25. září 2024

V letošním osmém ročníku projektu Roztančené divadlo Mladá Boleslav s podtitulem souboj moderátorů se představí níže uvedené páry:

  • Lucie Borhyová & Martin Šimek za TV Nova
  • Ester Janečková & René Skalský za pořad Sama doma České televize
  • Světlana Witowská & Daniel Kecskeméti za Spotlight Aktuálně.cz
  • Láďa Hruška & Eliška Stehnová za pořad Vychytávky Ládi Hrušky na TV Prima
  • Josef Mádle & Tereza Řípová za Zpravodajskou multiplatformu na CNN Prima NEWS
  • Jakub Železný a Klára Adamová za Zpravodajství České televize

se představí níže uvedené páry:

Komu předá skleněnou putovní trofej loňská vítězka Lucie Pernetová za divadlo Studio DVA, se dozvíme na závěr exklusivního a neopakovatelného Finálového galavečera v sobotu 30. listopadu na prknech Městského divadla Mladá Boleslav.

Vstupenky budou prodeji na pokladně divadla od úterý 1. 10. 2024.

Generálním partnerem mladoboleslavského klání je společnost ŠKO-ENERGO.

Zdroj  Roztančené Divadlo