Po létě plném slunce, dní u vody a horkého vzduchu naše vlasy často volají po regeneraci a hydrataci. S přicházejícími podzimními dny tak nastává ideální čas na to, dopřát vlasům potřebnou péči a zároveň si v chladnějších dnech užívat útulnou atmosféru domova. Spojte příjemné s užitečným – sáhněte po pečujících produktech s vyživujícími oleji, zachumlejte se do deky a relaxujte s oblíbenou knihou v ruce. Vaše vlasy i vy si zasloužíte pravý podzimní restart.

Nechte své vlasy zazářit s řadou Gliss Liquid Silk

I když jste si léta užili na maximum a pořádně si odpočinuli, je dost možné, že vaše vlasy naopak trpí. Zabrat jim určitě dalo ostré letní slunce a suchý vzduch. Využijte podzimních dní a nechte své vlasy regenerovat s řadou Schwarzkopf Gliss Liquid Silk. Nové produkty obohacené o ceramidy a hedvábí pomáhají vlasům náchylným k roztřepení a lámavosti. Šampon Gliss Liquid Silk vlasy nejen vyčistí, ale také je posílí a dodá jim přirozený lesk. Pro silnější vyživení vlasů a zvýšení lesku doplňte šampon kondicionérem Gliss Liquid Silk. Dalším krokem k odolnější vlasové struktuře je maska Gliss 4-in-1 Bond-building s integrovaným systémem HaptiQ pro obnovu mikrovazeb, které se podílejí na celkovém zpevnění vlasových vláken. Svou vlasovou rutinu můžete nakonec doplnit bezoplachovým sérem Gliss Shine Booster s jedinečnou molekulární recepturou, která drží vlasy hydratované a příjemně hladké jako hedvábí. A pokud například ráno nestíháte, určitě oceníte expresní kondicionér Gliss Liquid Silk, který vlasy pomůže snadněji rozčesat a také je chrání před teplem až do 230 °C.

Gliss Liquid Silk

Spojení vyživující péče a dokonalého stylingu

Možná se to ještě úplně nezdá, ale s podzimem se nám už blíží předvánoční čas a s ním shon a přípravy na různé společenské akce nebo večírky. V tomto období toužíme po dokonale upravených vlasech a zároveň intenzivní péči, která naše vlasy připraví na chladnější dny. Pro efekt krásných uhlazených vlasů bez použití žehličky zkuste vyrovnávající krém Taft x Gliss Sleeky Smooth. Ten v sobě kombinuje styling a obnovu vlasů s dodatečnou ochranou proti fénování. Pro objemné účesy, ladné vlnky nebo husté kadeře zvolte Taft x Gliss Holding Me Strongly. Pečující lak na vlasy s arganovým olejem bojuje proti pocitu suchých vlasů, snadno se vyčesává a drží účes na svém místě. Vlasy navíc dostanou krásný a přirozený lesk. Ještě silnější obnovu vlasů a vylepšený styling dodá vlasům multifunkční sprej Taft x Gliss Lovely Long. Poskytuje tepelnou ochranu až do 230 °C, brání třepení konečků a zanechává uhlazené a rozčesané vlasy s dlouhotrvajícím stylem. Díky spojení značek Taft a Gliss nemusíte dělat kompromisy mezi krásou a zdravím vlasů, ať už se připravujete na jakoukoliv společenskou událost.

 

Inspirujte se barvami podzimu

Co vzít letos podzimní restart trochu jinak a nechat se inspirovat měnícím se ročním obdobím, kdy okolí hraje příjemnými barvami. Pro podzimní účesy se skvěle hodí teplé odstíny, třeba tmavě hnědá nebo zlatavě blond. Zvolte však barvy, které vlasy nezatíží, ale spíše posílí. Barvy na vlasy Syoss Oleo Intense s technologií plex-in-oil jsou navržené tak, aby poskytovaly šetrné barvení a perfektní krytí. Směs obohacená o směs čtyř japonských olejů vlasy obaluje jako štít a vyhlazuje jejich strukturu. Vy si tak můžete užívat dlouhotrvající syté barvy a sametovou hebkost.