Poslední prázdninový víkend bude v Praze patřit jedinečné 3denní akci pro celou rodinu All American Festu. Ten se na holešovickém Výstavišti uskuteční od pátku 30. srpna do neděle 1. září a je tak ideální příležitostí, jak ve velkém zakončit prázdniny a léto a užít si víkend a poslední dny volna s celou rodinou! Na akci, která v sobě propojuje zavedené Prague Harley Days, rodinný food festival Smoke & Fire, open-air podobu FMX Gladiator Games a letos prvně evropský festival Route 66, si své najde každý. Tatínkové si užijí motocykly, spanilou jízdu nebo zkušební jízdy zdarma, maminky se mohou těšit na řadu kulinárních workshopů s radami a tipy, jak (ne)jen na správné grilování a zapomenuto nebude ani na nejmenší návštěvníky. Speciálně pro děti připraví rozsáhlou family zónu zavedená hračkářská firma ZAPF Creation, díky níž bude o nabitý 3denní program postaráno.

All American Fest je akce, kde vedle sebe skvěle fungují motorkáři, milovníci gastronomie, neokoukané zábavy, živé hudby, celé rodiny i třeba jen maminky s dětmi na odrážedlech, návštěvníci, kteří přijeli na motorkách, ale i na skútrech, tramvají, kteří přišli pěšky nebo byli zrovna na procházce ve Stromovce a trávili víkend s rodinou. A právě proto nesmí na žádném ročníku All American Festu chybět ani family zona, tak, aby si na své přišly právě i děti a užily si akci stejně dokonale jako jejich rodiče.

„Těší mě, že se letos můžeme s našimi značkami stát součástí All American Festu a postarat se o nejmenší návštěvníky. Family zónu jsme koncipovali tak, aby si v ní vyžití a zábavu našly děti téměř bez ohledu na věk, aby je bavila, rozzářila jejich dětské oči a úsměv na tváří vykouzlila i jejich rodičům, kteří si alespoň na chvilku budou moci oddechnout. Navíc propojení All American Festu a americké značky MGA se více než nabízí,“ říká Marcela Zůčková, ředitelka MGA a Zapf Creation.

Family Zóna v režii MGA a ZAPF Creation

Letos navíc bude family zóna a vyžití pro nejmenší návštěvníky nejrozsáhlejší za poslední roky. Ujme se jí zavedená hračkářská firma MGA a Zapf Creation a připraví nabitý 3denní program, ze kterého si vyberou chlapečkové i holčičky, od batolecího věku až po pubertu.

Po celé 3 dny se mohou těšit na soutěže a workshopy, zábavné omalovánky, nepřetržitou zábavu, ale třeba i na hair zónu, které potěší menší i větší slečny. Pro menší bude připraven nespočet her a show a všechny pak nadchne i foto zóna, ve které se mohou děti zvěčnit například s novým vlasovým stylem.

Děti pochopitelně nebudou ochuzeny o produkty z produkce Zapf Creation. Ve family zóně tak najdou celou řadu novinek a největších hitů z oblíbených řad L.O.L, Rainbow High, Little Tikes nebo BABY born, sestavených do speciálních hracích zón a mnoho dalšího.

Nejmenší návštěvníci se tak dokonale zabaví, užijí si spoustu legrace, odnesou si zážitky, ale třeba i výhry a rodiče si budou moci na chvíli odpočinout, oddechnout nebo si vychutnat jinou část programu a být v klidu, že o jejich ratolesti je postaráno a užívají si All American Fest po svém! Zkrátka přesně jak to má být, v duchu svobody, zážitků a volnosti, ať už jste dospělý nebo dítě.

KDY: 30. 8 – 1. 9. 2024

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

https://www.ticketlive.cz/cs/event/all-american-fest-2024

Jednodenní vstupenka – 500 Kč

Celoeventová vstupenka – 1 200 Kč

Více informací na www.allamericanfest.cz