Legenda českých pískovišť slaví 10 let od svého návratu na trh. Ke klasickému oranžovému modelu postupně přibyly jak další barvy, tak i menší verze hračky, která se pohodlně vejde do dětských pokojíků. Série s motivem oblíbené tatrovky ale čítá daleko více pokladů. Na hřišti vaše ratolest zazáří s kompletním setem báboviček a kyblíku. Pohodu na zahradě si užijete s nafukovačkami. A doma si můžete skládat puzzle.

Spolehlivý pomocník
S nosností 100 kg zvládne plastová Tatra 148 od české značky Dino převézt pořádnou nálož písku, autíček nebo jiného pro děti důležitého nákladu.  Rodiče jistě ocení certifikát Bezpečná a kvalitní hračka, kterým tato Tatra disponuje. Vyrábí se v Česku z potravinářského plastu bez ftalátů a je vybavená bezpečnostní aretací korby i praktickým madlem. Nejžádanější je stále oranžové provedení, které volí téměř polovina zákazníků. Pořídit ale můžete rovněž modrou, modro-červenou, khaki nebo růžovou variantu. Pro malé stavitele je k mání také bagr s pohyblivým otočným ramenem a masivní mechanicky ovládanou lžící. Cena 72centimentového modelu Tatry 148 od Dino je 849 Kč, bagr koupíte za 899 Kč.

Ještě větší výběr nabízí Tatra 148 v menším, třiceticentimetrovém provedení. Oranžovou, růžovou a modro-červenou doplňuje hned několik oblíbených modelů. Patří k nim modrý valník, oranžová míchačka, žlutý bagr a také vojenská varianta s odnímatelnou plachtou či hasičská Tatra s vysouvacím žebříkem otočným
o 360 stupňů. I v tomto případě se můžete spolehnout na kvalitu a bezpečnost. Malá Tatra od Dino je vyrobena z plastu s potravinářským atestem a je vhodná pro děti již od jednoho roku. Cena je 349 Kč.

Kompletní výbava

Modrý valník Tatra 148 od Dino může vaše děti potěšit buď samostatně, nebo v rámci výhodného setu s bábovičkami, hrabičkami a lopatkou. Pořídíte ho za 329 Kč a radosti vašim dětem přiveze spoustu. Pískových setů s motivem Tatry najdete na mojedino.cz celou řadu, záleží na tom, kolik báboviček vaše dítko právě potřebuje, a zda je budete chtít doplnit například praktickým kyblíčkem, sítkem nebo stylovým kanystrem.

Tatra na louce

Malí motoristé se mohou svému koníčku věnovat nejen v garáži. Parádní obrázek Tatry na louce si v pohodlí domova vyskládají ze 24 maxi dílků podlahových puzzle. Velké dílky jsou pro děti ideální, protože je snadno uchopí do ruky. Jemnou motoriku, logiku i schopnost soustředit se si tak potrénují děti již od dvou let.  Maxi puzzle od značky Dino s tatrovkou pořídíte za 212 Kč.

Koupaliště na zahrádce

Příjemné osvěžení si malí milovníci Tatry užijí v soukromí zahrádky doma nebo na chatě. Pro nejmenší je ideální volbou nafukovací Tatra Baby bazén o průměru 60 cm se silnějšími okraji pro lepší stabilitu. Děti školkového věku se mohou vyřádit ve větším provedení nafukovacího Tatra bazénu s průměrem 122 cm. Kompletní sérii tvoří i nafukovací rukávky, člun, lehátko a samozřejmě také míč. Vše je k dostání na mojedino.cz. Cena Tatra Baby bazénu je 139 Kč, větší bazének pořídíte za 409 Kč.

Pro hry a hračky české značky Dino můžete zamířit na mojedino.cz, ale také do široké sítě hračkářství i hypermarketů i e-shopů.

www.mojedino.cz