Čtyři čtvrteční večery na začátku prázdnin a čtyři čtvrteční večery na jejich konci budou letos v Centru Černý Most opět patřit filmům. Na travnaté ploše u hlavního vstupu totiž již 27. června odstartuje další ročník oblíbeného Paramount MAX kina. Pro děti budou tentokrát připravena hned tři promítání, na oslavu konce školního roku bude již tradičně připraven i tematický zábavný program v duchu Tlapkové patroly ve filmu. Na své si přijdou i dospělí, kterým letošní program nabídne loňský hit Mission: Impossible Odplata – První část nebo nejnovější díl série Transformers: Probuzení monster. Malé i velké pak jistě pobaví Želvy Ninja: Mutantí chaos, ve kterém se loni na plátna vrátily kultovní kreslené postavičky. Za promítáním letního kina stojí opět kanály Paramount Network a Prima MAX. Vstup na akci, kterou pořádá primácká agentura SOLOOTIONS, bude jako vždy pro všechny diváky zdarma.

Stejně jako v předchozích letech bude zahájení letošního ročníku patřit všem dětem. Nastávající konec školního roku oslavíme s těmi nejmenšími zábavným programem, který bude od 15.00 probíhat na travnaté ploše před hlavním vstupem nákupního centra, a to pod hlavičkou značky Nickelodeon. Připraveny budou nejrůznější skákací hrady, tematické tetovačky i maskoti z oblíbených dětských pořadů Tlapková patrola a SpongeBob. Po setmění, zhruba ve 21.00, se pak na plátně předvede právě Tlapková patrola ve filmu.

První červencový čtvrtek čeká Eddieho Murphyho nezapomenutelná Cesta do Ameriky, 11. července se bude muset tváří v tvář sám sobě podívat Will Smith v akčním dramatu Blíženec. Poslední červencové promítání pak bude opět patřit dětem, pro které je připraveno další dobrodružství z Adventure City – Tlapková patrola ve velkofilmu, která loni bořila návštěvnostní rekordy v kinech.

Po měsíční pauze se filmy na venkovní plátno vrátí ve velkém stylu 15. srpna s loňským hitem Mission: Impossible Odplata – První část v hlavní roli a akčním Tomem Cruisem. Následovat bude oblíbený Trosečník s Tomem Hanksem, kterého čeká boj o přežití na odlehlém ostrově. S prázdninami se 29. srpna budou děti moci rozloučit prostřednictvím další loňské novinky, ve které se na plátna kin vrátily legendární animované postavičky – dorazí Želvy Ninja: Mutantí chaos. Letošní ročník Paramount MAX kina pak zakončí první zářijový čtvrtek nejnovější díl série Transformers: Probuzení monster.

„Letní kino je pevnou součástí našeho eventového portfolia. Pro letošní, již osmý ročník máme připravených osm skvělých filmů, z nichž si vyberou všichni diváci, včetně těch nejmenších. Pro děti máme koneckonců opět připraven i zábavný program na oslavu konce školního roku,“ říká Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima a šéf agentury SOLOOTIONS.

„Jsem potěšen, že jsme už počtvrté partnery letního Paramount MAX kina. Každý rok připravujeme něco velkého a letos tomu nebude jinak. Promítneme dva trháky, které Paramount Pictures uvedlo do kin v roce 2023 – sedmou část série Mission: Impossible s podtitulem Odplata – První část, sedmou část série Transformers: Probuzení monster. Chybět samozřejmě nebudou ani klasické filmy jako Trosečník režiséra Stevena Spielberga a Cesta do Ameriky s Eddiem Murphym v hlavní roli. Letos navíc máme ještě více obsahu pro děti, a to dva filmy – Tlapková patrola a animovaný film Želvy Ninja: Mutantí chaos, který vyšel v roce 2023. Nemůžu se dočkat, až letní Paramount MAX kino 2024 otevře své brány a poskytne našim divákům skvělou zábavu,“ říká Viktor Hetyei, brand director společnosti Paramount Network Czech.

„Jsme rádi, že i letos budeme našim návštěvníkům moci nabídnout letní kino s jedinečnou atmosférou a již tradičně skvělým výběrem populárních kousků pro děti i dospělé. Nově se bude promítat přímo na travnatém prostoru poblíž hlavního vstupu do centra a věříme, že v této frekventované lokalitě, kde tradičně probíhají i další venkovní akce z našeho programu, přilákají filmy ještě více diváků,“ říká Lucie Kambová, marketingová manažerka Centra Černý Most, které je partnerem letního Paramount MAX kina a poskytuje pro něj venkovní prostory a zázemí.

Partnerem projektu je i letos multikino CineStar. „Paramount MAX kino je unikátní letní akce, která svým návštěvníkům kromě promítání nabízí vždy něco navíc, a nás tak velmi těší, že se na ní opět podílíme,“ doplňuje Tomáš Volt, marketingový ředitel CineStar.

Letní kino Paramount MAX v Centru Černý most

27.6.-05.9. 2024 – každý čtvrtek od 21.00

Vstup zdarma

Program letního kina v Centru Černý most 2024:

27. červen 2024 Trapková patrola ve filmu
4. červenec 2024 Cesta do Ameriky
11. červenec 2024 Blíženec
18. červenec 2024 Trapková patrola ve filmu
15. srpen 2024 Misssion impossible Odplata
22. srpen 2024 Trosečník
29. srpen 2024 Želvi Ninja: Mutantní chaos
5. září 2024 Transformers: Probuzení monster

Nákupní centrum | Centrum Černý Most (westfield.com)