Šampaňské, hudba, zážitková gastronomie, tanečnice a další vychytávky přilákaly české party osobnosti,  které se sešly na ojedinělém party konceptu Iluminate na pražské Občanské plovárně. Hvězdy českého showbyznysu, které se obvykle scházejí na party ve večerních hodinách, to rozjely na party exkluzivním brunchem.

Iluminate je nový koncept „members party clubu“,  s kterým přichází promotér Martin Kučera. Kučera stojí mimo jiné za projektem Electric Universe a je manažerem muzikanta Karla Havlíčka. „Čeká nás devět jedinečných IIuminate  akcí, kde posuneme zábavu na novou úroveň. Každá z nich bude nabitá inovativními koncepty a prvotřídními zážitky. Dalších eventů se bude  moci zúčastnit i veřejnost, “ říká Martin Kučera. 

DJ Andrea Pomeje přijela na party stylově luxusním člunem. Společnost ji ve člunu udělal Daniel Štrach alias Gogoman, který má na instagramu téměř milion followerů.

„Já jsem party člověk, jinak bych svoji profesi nemohla dlouho dělat. Je mě všude plno a můj partner má problém mě dostávat domu“, směje se Andrea. „Dám si prosecco, mám vždy profesionální přístup. Po vystoupení miluji jít mezi lidi a trávit s nimi trochu času. Nechodím často pařit, ale když tak to stojí za to. Samozřejmě je to na těle znát, když chybí spánek, ale moc si to užívám. Party přes den má jinou atmosféru, Iluminate je výjimečný koncept.“

Party sovy tak okusily jedinečnou zábavu přes den. Na parketu to roztočili třeba účastníci soutěže Survivor Jack Hammid, Bára Mlejnková, Filip Křížek, Radek Polomík, Matěj Quitt , Martin Carev nebo Vladimír Čapek.

Iveta Maurerová si party užila těsně před odletem za přítelkyní LP do LA.

„Těším se na léto a letní party. Pojedu do LA za přítelkyní. Budu mít brzy narozeniny a možná přijde nějaká dovolená, překvapení. Těším se i do Karlových Varů , kde moderuji přehlídku.“

Na denní party Iluminate zapařily také krásky českého showbyznys:  tanečnice Tess Lokajová, Karolina Krezlová, Monika Timková, Natálie Stejskalová nebo Elizabeth Kopecká a další.