Den otců je tady! Pojďme oslavit hrdiny našich rodin – tatínky, kteří nás inspirují, podporují a milují. Poděkujme jim za vše, co pro nás dělají, a překvapme je dárkem, který si opravdu zaslouží. Přinášíme vám nejlepší tipy na dárky, které každého tátu nadchnou!

bugatti Iconiq Blue představuje osvěžující vůni zvoucí na fascinující vonnou výpravu do mořského světa. Vyzařuje nadčasovou eleganci a zanechává nezapomenutelný dojem – tím vzdává hold nespoutané síle a kráse vodního živlu.
Cena: 640Kč

Vůně Replay Source je propletená zemitými tóny věnuje vašim smyslům velmi živý a povzbuzující zážitek. Perfektní parfém pro muže, který chce vnést jiskru energie do své každodenní rutiny.
Cena: 660Kč

Kompresní podkolenky ROYAL BAY Therapy s unikátní kombinací sportovního designu a normované zdravotní komprese. Jsou perfektním doplňkem pro sportovce, kteří již mají problémy s křečovými žílami. Umožňují bezpečné sportování, aniž by okolí o zdravotních problémech cokoliv tušilo.
Cena: 1.120 Kč

ENERVIT Isotonic Drink – směs pro přípravu energetického iontového nápoje, který přispívá k udržení výkonnosti a zvyšuje vstřebávání vody během fyzického výkonu. Iontový nápoj je užitečný především v případě nadměrného pocení v důsledku jakékoliv intenzivní fyzické aktivity a při sportu, ať již amatérském či profesionálním. Je vhodný pro cyklisty, běžce, triatlonisty, běžce na lyžích i další sportovce včetně kolektivních sportů.
Cena: 349 Kč

ENERGIT PRO ŘIDIČE
Tablety určené k doplnění energie a snížení únavy za volantem díky obsahu guarany a vitaminu C. S višňovou příchutí.
Cena: 51,90 Kč

Tlaková myčka Kärcher K Mini Plus se hodí každému kutilovi i zahrádkáři. Najde využití v bytech s terasou či balkonem i v rodinném domě. Na rozdíl od svých větších kolegů má nižší tlak (110 bar), který si poradí s nečistotami na citlivých površích jako je zahradní nábytek, pracovní náčiní nebo jízdní kolo. Zvládnete s ním umýt i podlahu na balkoně či terase bytového domu s minimální spotřebou vody.
Cena: 3 590 Kč

Kärcher Česká republika – oficiální obchod | Karcher.cz