Rolls-Royce & Bentley Club ČR ve spolupráci s Boutiq Group uspořádal již 9. sraz vozů značek Rolls-Royce, Bentley a dalších veteránů. Rozlehlý přírodní  park Dubečské panské zahrady, otevřel v sobotu v 10 hodin,  již po deváté  své brány  pro milovníky vozů Rolls-Royce.

Návštěvníci si mohli prohlédnout  několik desítek rozličných modelů vozů Rolls-Royce,  Bentley a dalších veteránů. Dále nechyběly lahůdky jako supersport Ferrari, Maserati,  Jaguár, Lamborghini,  Lotus a Mercedes – Benz.

V průběhu  setkání vozů Rolls Royce a Bentley a veteránů všech značek se uskutečnil zápis do knihy rekordů v počtu Rolls Royce a Bentley na jednom místě!

Hudební show pro návštěvníky srazu zajistil český rapper Kapitán DEMO a zpěvačka a moderátorka Jana Chládková.  Pro zájemce byli k dispozici zajímavé jízdy terénních vozů na off road trati, a také v historickém autobusu Škoda 706 RTO po zdejším okolí.

Mezi návštěvníky nechyběl milovník luxusních vozů herec Pavel Trávniček, herečka Bára Fišerová a herečka a královna dětských srdcí Dáda Patrasová.

Pro rodiny s dětmi byl zajištěn bohatý doprovodný program pro děti, skákací hrad, malování na obličej a dětská odpočinková zóna.

Rolls-Royce & Bentley Club ČR | 9. sraz vozů značek Rolls-Royce a Bentley, 8. 6. 2024, Praha – Dubeč (rollsroyceclub.cz)